Spoločnosť ASKO – NÁBYTOK rozšíri svoju obchodnú sieť o ďalšiu predajňu.

14.03.2020 Prešov

Brány pobočky v Prešove sa otvoria už čoskoro

B r a t i s l a v a / P r e š o v, 11. 03. 2020 – Jeden z najväčších nábytkárskych reťazcov ASKO – NÁBYTOK aktuálne pracuje na výstavbe novej predajne. Tú plánuje otvoriť už v tomto roku na východe Slovenska – v Prešove. Nové, v poradí už ôsme predajné miesto prinesie do regiónu nielen desiatky nových pracovných pozícií, ale i moderné kuchynské štúdio s odborným poradenstvom.

S výstavnými prácami sa začalo už v minulom roku. Budova, ktorá sa čoskoro premení na ďalšiu z pobočiek reťazca na Slovensku, sa nachádza na Rusínskej ulici v Prešove. Z celkovej plochy 8000 m2 sa z viac ako dvoch tretín čoskoro stane predajná zóna, v ktorej si budú môcť zákazníci vybrať zo širokého spektra moderného bytového tovaru a štýlových doplnkov. ,,Čo sa týka zachovania konceptu našich predajní, tá prešovská bude podobná napríklad predajni v Banskej Bystrici, pričom budeme klásť ešte väčší dôraz na dekorovanie, aby sme čo najviac priblížili zákazníkom možnosť využitia bohatého sortimentu. Okrem najmodernejších kuchynských štúdií vybavených spotrebičmi a príslušenstvom budú na mieste k dispozícii vyškolení odborníci, ktorí budú ochotní poskytnúť pomoc aj tým najnáročnejším zákazníkom,“ hovorí Andrea Štěpánová, marketingová riaditeľka spoločnosti ASKO – NÁBYTOK.

Prešovská predajňa sa zaradí medzi ďalšie úspešné pobočky spoločnosti ASKO – NÁBYTOK na Slovensku. Tá v súčasnosti prevádzkuje 7 predajní, pričom na východe Slovenska pôjde o tretiu filiálku. ,,Spokojnosť zákazníkov je u nás na prvom mieste. Keďže sa neustále chceme približovať ich potrebám, rozhodli sme sa postaviť ďalšiu obchodnú jednotku práve v Prešove, ktorý je veľkým východoslovenským krajským mestom, kde sa sústreďuje obrovská skupina našich klientov. Tí tak nebudú musieť dochádzať do vzdialenejších predajní v Poprade alebo Košiciach, naopak, budú mať  bohatý nábytkársky sortiment a poradenstvo našich odborníkov priamo na dosah,“ objasňuje strategickú výstavbu Andrea Štěpánová.

Nová predajňa bude disponovať približne 200 parkovacími miestami. Okrem rozšírenej ponuky kvalitného nábytku a doplnkov do domov a bytov prinesie so sebou otvorenie novej predajne aj nové pracovné príležitosti, ktoré prispejú k zvýšeniu zamestnanosti v celom regióne.

 

O spoločnosti      

Spoločnosť ASKO – NÁBYTOK, súčasť rodinnej podnikovej skupiny PORTA so sídlom v Nemecku, patrí medzi tuzemských predajcov nábytku s tradíciou už od roku 2006, keď spoločnosť otvorila svoju prvú predajňu v Nitre. S heslom „Nábytok pre všetkých“ ponúka vo svojich 6 predajniach po celej Slovenskej republike kompletný sortiment vybavenia domácnosti, bytových doplnkov a kuchýň na mieru. S cieľom umožniť nákup ponúkaného sortimentu aj on-line, z pohodlia domova, prevádzkuje od roku 2010 aj e-shop.             
Spoločnosť kladie zásadný dôraz na spokojnosť zákazníkov, preto ponúkané služby neustále skvalitňuje a rozširuje. Nasledovanie najnovších trendov sa zároveň premieta aj do renovácie obchodnej siete. Zákazníkovi sú v predajniach ASKO – NÁBYTOK k dispozícii vyškolení predajcovia, ktorí ponúkajú odborné poradenstvo s ohľadom na možnosti a priania každého klienta. Potreby náročnejšieho zákazníka uspokojí realizácia zákaziek na mieru. Špecializované kuchynské štúdiá v každej z predajní poskytujú kompletný servis – od 3D návrhu, výroby, až po dopravu a montáž kuchyne.              
Ďalšie informácie o spoločnosti nájdete na
www.asko-nabytok.sk.
 

Vyberte región

mark